Go to top icon
Search icon Account icon Favorites icon Shopping cart icon0
Er zijn nog geen producten in uw winkelmand geplaatst.
Privéwoning

PRIVÉWONING

CONCEPT + VISUALISERING + UITWERKING

Bij dit project stonden we in voor een tweede renovatie van een gezinswoning. De woning onderging een aantal jaar geleden reeds een eerste metamorfose, maar met de uitbreiding van het gezin werd besloten om extra ruimte te creëren in de kelder. Ook het haardgedeelte in de woonruimte mochten we nog even opfrissen. Hier besloten we een haard in te werken met daarrond een lage tv-kast en aansluitend een boekenwand. De kelder werd onderverdeeld in 3 ruimtes: een groot bureau met zitruimte, een wasruimte met toilet en een speelkamer voor de kinderen. Over het algemeen werd gekozen voor een strak-landelijke stijl in zwart en wit. Dit mooi samenspel is goed zichtbaar in het witte schrijnwerk van het bureau en de zwarte wand van de open ingemaakte kast. Toch werd besloten om een aantal elementen van de huidige staat te behouden. Zo zijn de buizen aan plafond en muren nog steeds zichtbaar. Door de hoge glaspartijen komt er voldoende daglicht binnen. De spiegel in de ruimte van de trap zorgt voor een ruimer gevoel.

[SLIDER] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [/SLIDER]


Deel dit project via