Go to top icon
Search icon Account icon Favorites icon Shopping cart icon0
Er zijn nog geen producten in uw winkelmand geplaatst.
Herfstinspiratie 2020

Herfstinspiratie 2020

"De dagen worden kouder, het weer wordt grauwer en we besteden het grootste deel van de dag binnen. De herfst is in het land. In deze blog geef ik je enkele tips om het binnen aangenaam en gezellig te maken."

Groeten,
Astrid


Vergeet de wind en de regenbuien. Binnen wordt het warmer dan ooit tevoren. Een van de belangrijkste tips die ik jullie wil meegeven om je huis klaar te maken voor de koude dagen is om warme aardetinten te combineren. Een mix van bruin, grijs en grijsgroen zorgen voor de juiste sfeer. Dit kan zowel onder vorm van deco-objecten of bijvoorbeeld het schilderen van een detailmuur. In combinatie met de nodige natuurelementen geeft dit een zeer warm en gezellig gevoel. Een derde belangrijke tip is de persoonlijkheid die je in je thuis legt. Zorg ervoor dat het interieur volledig jouw ding is door de combinatie van enkele leuke objecten.

Het leuke aan een nieuw seizoen is dat je je interieur met een aantal kleine objecten volledig in de juiste sfeer brengt. De herfst staat gekend om zijn vele regenbuien, maar kan ook nog heel wat mooie dagen met zich meebrengen. Je huis hoeft dus nog niet volledig omgetoverd te worden in winter wonderland. Met natuurlijke objecten zorg je ervoor dat het buitenleven ook binnen niet verloren gaat. Onze houten tapasplanken zorgen bijvoorbeeld voor een gezellige avond met vrienden of familie. Een prachtige handgemaakte houten tafellamp brengt de juiste sfeer bij zonsondergang. En met een kalf- of koeienvel voor de tv hoef je niet elke avond in de zetel door te brengen, maar kan je ook even plaatsnemen op de zachte dierenhuid.

Ook kaarsen en geuren zorgen voor de juiste sfeer in huis. De betonnen Lines kaars heeft een houten wiek, wat zorgt voor een knisperend geluid bij het branden van de kaars. Het roept meteen herinneringen op naar de vuurschaal waarnaast je in de zomer waarschijnlijk enkele avonden doorbracht. Een kwalitatieve geurdiffuser zorgt ervoor dat je meteen een thuisgevoel krijgt wanneer je je huis binnen stapt.

Ben je klaar voor een iets grotere verandering in huis? Een diplex aan je wand is beduidend mooier en veel duurzamer dan een poster op papier. Door de combinatie van 2mm dik plexiglas, verstevigd met 4mm dikke dibond is de print superieur van kwaliteit en kleur. Ben je meer een fan van witte muren, dan maak je je interieur volledig herfst-proef met nieuwe stoelen aan de eettafel, of een mooie houten wandkast waar je al je decoratie in kwijt kan.

 
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.