Go to top icon
Search icon Account icon Favorites icon Shopping cart icon0
Er zijn nog geen producten in uw winkelmand geplaatst.
SCHOONHEIDS-INSTITUUT-E.D

SCHOONHEIDSINSTITUUT E.D.

CONCEPT + VISUALISERING + UITVOERING

Hier bouwden we een voormalige woning om tot schoonheidsinstituut. De leefruimte werd omgebouwd tot een grote ontvangstruimte en twee schoonheidscabines. Er werd geopteerd voor een klinische uitstraling in combinatie met warme houtblokjes en indirecte sfeerverlichting. De twee zwarte stalen schuifdeuren maken het mogelijk om patiënten de nodige privacy te geven. Door het mat glas blijft de praktijk er ook met de deuren gesloten ruim uitzien.

[SLIDER][SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [SLIDE] [/SLIDE] [/SLIDER]


Deel dit project via