Go to top icon
Search icon Account icon Favorites icon Shopping cart icon0
Er zijn nog geen producten in uw winkelmand geplaatst.
Blijf in uw kot en plaats een nieuwe vloer

Blijf in uw kot... en plaats een nieuwe vloer

Zo kunnen tijden van #stayhome of #blijfinuwkot ook heel wat leuke veranderingen met zich meebrengen. Meer genieten van elkaar en van het gezin, lenteschoonmaak of een heuse verandering in je interieur. Omdat ik ervan overtuigd ben dat we met z'n allen nuttig aan de slag kunnen gaan in deze vreemde tijden, heb ik een kwalitatieve vloerencollectie samengesteld die snel gratis aan huis geleverd wordt en die eenvoudig te plaatsen is. Ga jij ook aan de slag?


 
 

1. Kies je vloer

 

Je nieuw project start natuurlijk bij het kiezen van de juiste vloer. Zoals steeds probeer ik te streven naar de beste kwaliteit. Mijn selectie vloeren is uitsluitend van Duitse kwaliteit. Dankzij het Megaloc kliksysteem voor laminaat en het Megalock aqua protect kliksysteem voor de watervaste laminaat en Ceramin Click zijn de vloeren een droom om te plaatsen. De vloerbekledingen hebben daarnaast authentieke hout- of tegelprints en structuren. Daarnaast zijn ze super eenvoudig in onderhoud.

 

2. Bereken je oppervlakte

 

Uiteraard is het belangrijk om te weten hoeveel vierkantje meter je precies nodig hebt. Om een efficiënt leverproces te voorzien, verkopen we onze vloeren per pak. Bij elke referentie staat vermeld hoeveel m² er in een pak zit. Snel je totale oppervlakte delen door dit getal en je kan onmiddellijk je juiste aantal pakken bestellen.

Bekijk onze selectie vloeren

 

 

 
 
 
 

3. Ondervloer en bijhorende plinten

 

Voor het plaatsen van een nieuwe vloer, heb je een aantal accessoires nodig. Zo zijn de juiste ondervloer en bijpassende plinten een must. Voor onze laminaat en watervaste laminaat is onze viscolay ondervloer geschikt. Voor de Ceramin Click heb je een Neolay ondervloer nodig. Bijhorende plinten voor laminaat en watervaste laminaat kan je hier terugvinden, en die voor de Ceramin Click hier.

 

4. Snel aan huis geleverd

 

De laatste en belangrijkste stap is uiteraard de levering van je vloer. Ik zorg ervoor dat jouw nieuwe vloer snel en gratis geleverd wordt, zo kan je meteen aan de slag zonder tijd te verliezen.

Start hier je project

 

 

 
 
      10-07-2020 10:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.